Home
Rolstoeldansen
Cursussen en data
Het bestuur
Contact
Nieuws
Geschiedenis
Interessante links
Fotoalbum
Sitemap

 DEMONSTRATIES

De leden van onze vereniging vinden het heel leuk om een demonstratie van het rolstoeldansen te geven in bijv. een verzorgings/verpleegtehuis.

Wilt u informatie of een afspraak maken?

Neem contact met ons op ! 

 revas@quicknet.nl

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Doet u uw boodschappen bij de VOMAR Voordeelmarkt?

 

Wist u dat uw klantenkaart voor ons geld waard is?

Diegenen die ons een warm hart toedragen en bij Vomar Voordeelmarkt boodschappen doen kunnen ervoor zorgen dat de clubkas gratis gespekt wordt. De Klant-Is-Koningkaart geeft u aan de cassière (u kunt dan zelf kiezen of u voor uzelf kooppunten wilt). Op de Klant-Is-Koningkaart wordt bij de kassa bijgehouden hoeveel geld er aan boodschappen is besteed. Over het totaal bestede bedrag keert Vomar Voordeelmarkt eenmaal per drie maanden 0,5% aan uw club uit. Hoe meer ‘leden’ van onze club bij Vomar Voordeelmarkt boodschappen doen, hoe meer de clubkas gespekt wordt - zonder dat de ‘leden’ of wij als club daar iets voor hoeft te doen of te betalen. We hoeven u niet te vertellen hoe dat kan oplopen tot een heel aardig bedrag.


Geef uw naam en  het nummer van uw klantenkaart door aan revas@ quicknet.nl en wij zorgen voor de rest.

 

Alvast hartelijk dank!!

 

 

 

 

 

 

 

Revas Heerhugowaard